Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Karin Ringelberg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Victor E. van Vrieslandstraat 150
3069 WC Rotterdam
Zevenkamp
LRK-nummer 326.722.713

 

 

BSO Klein Rotterdam (open eind 2021)
Naar verwachting zal de buitenschoolse opvang bij Klein Rotterdam eind 2021 van start gaan. De locatie is nu dus nog gesloten. Je kunt je kind(eren) wel alvast inschrijven voor BSO Klein Rotterdam. Wij plaatsen je dan op een wachtlijst en informeren je zodra de buitenschoolse opvang opengaat. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling Klantadvies, (010) 44 300 36.

Klein Rotterdam in de wijk Zevenkamp is een heel nieuw concept van Stichting Groos, met als uitgangspunt Leergeluk voor iedereen. Klein Rotterdam is meer dan een ‘gewoon’ kindcentrum; het is een leer- en ontwikkel-community voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar, waarbij aandacht is voor elkaar en iedereen zich gezien voelt.

Wat is een Leer- en ontwikkel-community?
Bijzonder is dat de leerling zelf de regie heeft over zijn ontwikkeling en samen met zijn groepscoach bepaalt wat hij wil leren, hoe hij dat gaat doen en wat hij daarvoor nodig heeft. De ontwikkeling van kinderen wordt ononderbroken gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor zij langer de tijd hebben om de basisvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor vervolgonderwijs.
Leren gebeurt met en van elkaar, door samen te werken met jong en oud. Leerkrachten, pedagogisch medewerkers en ouders nemen bij Klein Rotterdam samen de verantwoordelijk-heid voor de ontwikkeling van kinderen. Na school kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen: lekker lezen in de huiskamer, aan het werk in het ontdekatelier, buiten spelen of sporten.

Samen met ouders 
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders 

Parkeergelegenheid
Er is parkeerruimte bij de ingang. 

Vervoer en begeleiding BSO 
Binnen Klein Rotterdam verzorgt KindeRdam de buitenschoolse opvang. De BSO bevindt zich in het gebouw van de school. 

Vakantieopvang BSO 
Ook in de vakantie is vervelen niet nodig. Elke vakantie is er een leuk vakantieprogramma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's, kijk maar: BSO Vakantieland 


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:00

18:30 uur

dinsdag:

07:00

18:30 uur

woensdag:

07:00

18:30 uur

donderdag:

07:00

18:30 uur

vrijdag:

07:00

18:30 uur