Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Anja Koning
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Victor E. van Vrieslandstraat 150
3069 WC Rotterdam
Zevenkamp
LRK-nummer 326.722.713

 

 

Spelenderwijs leren en ontdekken  
De peuteropvang is het leukste opstapje naar de basisschool: dé plek waar peuters heel veel dingen voor het eerst doen en ervaren. Bij peuterspeelgroep Klein Rotterdam bieden we een veilige omgeving waar peuters veel kunnen leren en ontdekken in een ontspannen en open sfeer. Rust en regelmaat zijn er belangrijk. Het dagschema bestaat uit veel leuke en afwisselende activiteiten, die we in een herkenbare en vertrouwde volgorde aan de kinderen aanbieden. De peuters krijgen hier alle ruimte zich te ontwikkelen. Ze leren er samen delen, spelen, luisteren, vertellen, zingen en weerbaar worden.   

Voorbereiding op de basisschool 
De peuterspeelgroep biedt een goede voorbereiding op de basisschool; dit noemen we voorschoolse educatie. Zo is de overgang naar de basisschool straks niet zo groot. Op onze locatie werken we met het ve-programma Uk en Puk en gaan we spelenderwijs aan de slag met allerlei begrippen en activiteiten.  
 
Er is plaats voor 16 peuters: 8 reguliere plaatsen en 8 met een indicatie voor Vroeg- en Voorschoolse Educatie. 

Samen met ouders 
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Verder is voor veel peuters de peuteropvang de plaats waar zij voor het eerst met andere peuters samen spelen. Dat is even wennen, dus vragen we je om bij het brengen nog even te blijven en samen met hun kind een kleine activiteit te doen. De eerste momenten op de peuteropvang zijn deze manier gezellig en vertrouwd voor het kind, maar ook voor jou als ouder!

Parkeergelegenheid
Klein Rotterdam is op loopafstand van metrostation Ambachtsland (6 minuten lopen). Ook is er gratis parkeerruimte bij de ingang. 

Openingstijden peuteropvang

OPENINGSTIJDEN

maandag:

08:30

12:30 uur

dinsdag:

08:30

12:30 uur

woensdag:

08:30

12:30 uur

donderdag:

08:30

12:30 uur